sotūs karšti sumuštiniai arba "Vyrų džiaugsmas"

Visiškai žieminis receptas - kada gi daugiau valgyti tokius sočius, kaloringus, ne itin sveikuoliškus sumuštinius? Pagaminami greitai, ir ypač mėgstami vyriškos kompanijos - taigi galima sugaišti vos keliolika minučių, ir, pridėjus alų, vyriškiai nekaišios nosies į virtuvę per visas krepšinio rungtynes :)
Norint išgauti tokį efektą, reikia pasirūpinti:
  • keliom rūkytom dešrelėm
  • keliais raugintais agurkėliais
  • trupučiu saldžiosios paprikos
  • vienu ar keliais pomidorais
  • pora kiaušinių
  • keliais šimtais gramų sūrio
  • trupučiu sviesto
  • tamsios duonos riekėmis ar tamsiomis ruginėmis bandelėmis.
Nuotraukoje matomo produktų kiekio man užteko šešiems sumuštiniams - deja, tai kiekis, kurio užtenka trims vidutiniškiems vyrukams vienam kėliniui - turėdami tai omenyje, kiekius koreguokite priklausomai nuo to, kokio dydžio klykiančių sirgalių gaują turite pamaitinti :)
Dabar viską supjaustome: dešreles - griežinėliais, pomidorą - irgi, agurkėlius - stambiais pailgais gabalėliais, papriką - irgi panašiai. Kiaušinius išplakite su mėgstamais prieskoniais - aš nepagailiu baziliko, aitrios paprikos, maltos kalendros, česnako miltelių arba paties smulkinto česnako. Visgi vyrams gaminame - skonis turi būti aštrokas :) Imamės bandelių - aš naudojau tamsių ruginių bandelių puseles, ir aptepame sviestuku. Kiaušinio plakinį padaliname pusiau, ir į vieną pusę suverčiame dešrelių gabalėlius. Pamakaluojame ir dėliojame šaukštu ant bandelių. Ant viršaus krauname daržoves - aš visaip pamaišau, kad gautųsi kelių skonių sumuštiniai. Šįkart vieni sumuštiniai buvo su pomidorais, kiti - su paprikom ir agurkėliais. Šiuos tris dalykus galite derinti tarpusavyje kaip šauna į galvą. Iš mano patirties, dar nė vienas variantas nesusilaukė nušvilpimo - visi girdėti nušvilpimai buvo skirti tik kreivarankiams krepšininkams ar "muiluotiems" teisėjams :) Dabar į antrają kiaušinio plakinio dalį sudedame smulkiai tarkuotą sūrį, ir juo papuošiame šitas dešrelių ir daržovių tvirtoves. Čia kiaušinis labai padeda tuo, kad sūrio nereikia barstyti, ir jo neprikrenta aplink nei ruošiant sumuštinius, nei dedant į skardą. Šitas etapas turi būti baigtas likus maždaug 10 minučių iki rungtynių pradžios - jei taip ir yra, nieko nelaukę, dedam sumuštinius truputį aliejum patepton skardon ir šaunam į karštą orkaitę toms iki rungtynių likusioms minutėms :) Kiaušinis sukepa greitai, o sūris irgi nė kiek nedelsia, todėl ištraukiame, krauname lėkštėn, aš dar duodu šalia kečupo ir krienų, ir tikras vyriškas užkandis jau keliauja link mini krepšinio arena virtusios svetainės :) Išklausome ovacijų ne krepšininkams ar teisėjams, o virėjai, ir, jei gerai paskaičiavome bei aprūpinome pakankamu kiekiu sumuštinių bei alaus, visas varžybas niekas netrukdys užsiimti naujais namų darkymais :)

1 po to ėmė ir dar prikomentavo:

Anonymous said...

La dieta es muy simple. Durante tres das, usted se limita a las manera de cmo
perder 10 kilos en un mes con una dieta y ejercicios.
dietas para bajar de peso rapido
Tenga buenos bocadillos alrededor todo el tiempo. Porciones
de Estos pueden ocurrir con el tipo equivocado de pldoras de dieta en las manos equivocadas.
Es triste, y no debe ocurrir contigo.

Asegrese de que las hierbas no contrarresten los suplementos de dietaSi los suplementos estn diseados
para proporcionar nutrientes adicionales o cliente, companheirismo, foco no
atendimento. como bajar de peso rapido Marilyn tomaba frutas y verduras ricos en potasio,
como la alcachofa, endivias, apio y perejil,
as como meln y a enumerar lo que se dice qu es exactamente la mejor dieta para
bajar de peso.
Also see my web site > dietas para bajar de peso rapido

Post a Comment

Rėžk drąsiai!

Blog Widget by LinkWithin
Search Engine Submission - AddMe