geras įrašas=geras darbas (Blog Action Day 2008)

Dar iki šios dienos pabaigos spėsiu ir aš pabloginti apie poverty - šių metų Blog Action Day temą. Nors esu visai "žalia" blogerė, tik pradėjusi prisijungiau prie visų man įdomių blogų iniciatyvų - kaip sakoma, jei jau pradėti, tai kaip reikalas :)
Mes galim viską pakeisti - berods, Mamontovas kažkada pasakė :) Ir vieno žmogaus pastangos yra gerbtinos, o jei mūsų daug, tuomet rezultatas gali tapti ir pastebimu. Ir nereikia užsimoti daug, ar išleisti daug lėšų. Tiesiog skirkim kelias minutes, šypseną, dėmesį tiems, kuriems to trūksta. Pasidalinkime tuo, ko turime per daug, ar mums nereikia - vargingai gyvenantiems žmonėms pravers viskas - drabužiai, baldai, maistas, buities reikmenys. Nors truputį padėkime gerovės pusiausvyrai pasaulyje svirti link viduriuko - mes turime daugiau, tai duokime tiems, kurie turi mažai...
Dar daugiau paprastų, kasdienių idėjų, kaip padėti vargingiesiems, rasite šiame puikiame straipsnyje - 88 Ways to DO Something About Poverty Right Now. Idėjas surašė paprasti žmonės - tokie kaip aš ir tu.

0 po to ėmė ir dar prikomentavo:

Post a Comment

Rėžk drąsiai!

Blog Widget by LinkWithin
Search Engine Submission - AddMe