nesėkmės virtuvėje: net trys atvejai iš Forelle patirties

Naują savaitę pradedu net trim nesėkmėm, kuriomis komentaruose pasidalino Forelle. Va kur aktyvaus dalyvavimo pavyzdys - trys nesėkmės = trigubai daugiau šansų laimėti :)
Cituojant autorę, nesėkmės ištinka dėl įvairių priežasčių: "kai kurios per išsiblaškymą, kai kurios per nežinojimą". Turim vieną pastarają ir dvi pirmąsias :)

Nr. 1 Mėsos liepsnosvaidis
"Įsimintiniausia nesėkmė buvo prieš dvylika metų, kai dar nieko nemokėjau. Tai tokiai nemokšai kaip aš, bijančiai žalios mėsos, būdavo paruošta mėsos gabaliukų ir sudėta į šaldiklį, tereikėdavo atsišildyti, apvolioti džiūvesėliuose ir išsikepti. Pati nesu mėsos mėgėja, tai tik atėjus brangiausiajam nutariau jį pavaišinti, mėsa nebuvo išimta, bet nusprendžiau, kad atšils keptuvėje. Džiaugiuosi, kad likau su blakstienomis ir plaukais, nes įdėjus sušalusią mėsą į įkaitintą keptuvę su aliejumi, liepsna švystelėjo iki pat lubų."

Nr. 2 Naktinis grietininis pyragas be grietinės
"Sugalvojau prieš išvykstant sunaudoti grietinę, kurios buvo tikrai nemažai. Maišant vis atrodė, kad kažkas negerai, tešla laaaabai sunkiai maišėsi, šokinėjo į gumuliukus, bet šiaip ne taip sukrėčiau į kepimo formą ir pašoviau į orkaitę. Prakaitą nubraukus ant spintelės pastebėjau grietinę. Jos taip ir neįdėjau :D Iškepė ne pyragas, o kažkas panašaus į didelį sausainį, kurį viena paslapčia ir suvalgiau..."

Nr. 3 Argi šokoladas tirpsta?
"Dar atsiminiau nesėkmę ir su šokolado chips'ais :) Nusipirkom su drauge tų čipsiukų, daug sumokėjom, bet sakėm verta, mėgausimės suasainiais su šokolado gabaliukais. Ir maišant tešlą, reikėjo ištirpinti sviestą, tai jį truputį užkaitinom, supylus, jį, iškart sumetėm čipsiukus, o tie niekadėjai ėmė ir ištirpo :( "

Primenu - nesėkmių laukiu iki gruodžio 1 d.. Dalyvavimui būtinas aprašymas, nuotraukos nebūtinos, bet jei turit, nesikuklinkit ir jas pridėti :)

0 po to ėmė ir dar prikomentavo:

Post a Comment

Rėžk drąsiai!

Blog Widget by LinkWithin
Search Engine Submission - AddMe