nesėkmės virtuvėje: Elžbietos miego ir kavos perteklius

Jau jau...
Po truputėlį...
Įsibėgėja nesėkmės konkursas! :)

Viešinu dar vieną nesėkmę - šįkart ja su mumis dalinasi Elžbieta. Ir dar pateikia puikių patarimų, kaip išvengti tokios nesėkmės, o jai įvykus - tikslingai panaudoti padarinius :) Suteikiu žodį:

"Ar mėgstate kavą? Ar mėgstate kavą taip, kaip mėgstu ją aš? Net ir paryčiais, kai akys dar neatsimerkė, autopilotas veda tiesiai į virtuvę. Lygiai taip pat užmerktom akim ir statomas ant viryklės virdulys. Kol vanduo bando užvirti, išsiimu aukštą metalinį indą su kava. Pasiruošiu puodelį, įberiu į jį kavos, šiek tiek cukraus. Tingiai pamaišau... per tą laiką užverda vanduo. Aišku, nukaičiu, ir pilu vandenį į puodelį... pilu...pilu... ir kila klausimas, kodėl į puodelį telpa tiek daug vandens? Smalsumas nugali ir akys atsimerkia. Atsimerkia!!!!! Puodelis kaip stovėjo taip ir stovi, o vanduo supiltas į indą su kava. Daug kavos tada buvo :) ir gana stiprios :)

Pataisymui siūlyčiau:
  1. Atsibusti ir atsimerkti prieš ką nors darant
  2. Perkošti kavą, sušaldyti kubeliais ir taip naudoti sirupams, desertams
  3. Perkošti kavą, dar atskiesti vandeniu ir pavaišinti visą laiptinę
  4. O svarbiausia - gerti normalią kavą, o ne tokį plikytinuką :)))) "
Nėra net ką ir pridurti :) Kavos mėgėjai, vienykimės :)

A, paerzinsiu dar dėl prizų :) Iš jūsų pasiūlymų negavau, todėl sugalvojau pati. O tada dar vieną idėją vyras pasiūlė. Dabar tik reikia apsispręsti, kas geriau - ar mano sugalvotas "rimtasis" prizas, ar vyro sugalvotas "crazy" prizas. O gal abu? :)

1 po to ėmė ir dar prikomentavo:

rūtuliukas said...

va čia tai nesėkmė, tikrai :))

Post a Comment

Rėžk drąsiai!

Blog Widget by LinkWithin
Search Engine Submission - AddMe