prieskonių mišinys moliūginiams patiekalams

Kadangi patys moliūgai dažniausiai neturi labai ryškaus skonio, jį galima lengvai pabrėžti prieskoniais. Moliūgo savaitei besibaigiant, skubu paskelbti ir prieskonių mišinio moliūgams sudėtį.
Galimos dvi šio mišinio variacijos - saldiems ir nesaldiems patiekalams.

Mišinys saldėsiams iš moliūgo:

  • trys dalys cinamono
  • dvi dalys malto imbiero
  • viena dalis malto muskato riešuto
Taip pat gaminant desertus iš moliūgo, labiau tinka rudasis cukrus, negu paprastas. Dera moliūgas ir su vanile.

Mišinys antriesiems patiekalams iš moliūgo:
  • viena dalis cinamono
  • dvi dalys malto imbiero
  • viena dalis malto muskato riešuto
  • dvi dalys maltų kvapiųjų pipirų
Dalys orientacinės, kiekvienam patiekalui galima atrasti kažką naujo. Sėkmės bandymuose!

0 po to ėmė ir dar prikomentavo:

Post a Comment

Rėžk drąsiai!

Blog Widget by LinkWithin
Search Engine Submission - AddMe