Kadangi patys moliūgai dažniausiai neturi labai ryškaus skonio, jį galima lengvai pabrėžti prieskoniais. Moliūgo savaitei besibaigiant, skubu paskelbti ir prieskonių mišinio moliūgams sudėtį.
Galimos dvi šio mišinio variacijos - saldiems ir nesaldiems patiekalams.
Mišinys saldėsiams iš moliūgo:
Taip pat gaminant desertus iš moliūgo, labiau tinka rudasis cukrus, negu paprastas. Dera moliūgas ir su vanile.
Mišinys antriesiems patiekalams iš moliūgo:
Dalys orientacinės, kiekvienam patiekalui galima atrasti kažką naujo. Sėkmės bandymuose!
prieskonių mišinys moliūginiams patiekalams
2008-10-26, ėmė ir pridarkė Namų Darkytoja maždaug 23:00
Žymės: Apie..., Klausimai/Atsakymai, Mažos Virtuvės Paslaptys, Prieskoniai
0 po to ėmė ir dar prikomentavo:
Post a Comment
Rėžk drąsiai!