Mano nesėkmė virtuvėje: balsavimas prasideda!

Taigi šiandien gruodžio 1-oji, ir šiandien prasideda balsavimas konkurse "Mano nesėkmė virtuvėje". Balsavimo formą matote kairėje, o dabar šiek tiek trumpai ir statistiškai:
  • Konkurse dalyvauja aštuonios dalyvės :) Nė vieno vyruko...
  • Viso atsiųsta nesėkmių - 13. Kaip nesėkmėms, tai labai simbolinis skaičius :)
  • Istorijos buvo priimamos nuo rugpjūčio 8 iki gruodžio 1 dienos
  • Balsuosime iki gruodžio 14 dienos imtinai.
  • Prizai yra net trys - trims pirmoms vietoms. Kadangi konkursas "virtuvinis" - tai ir prizus tokius išrinkau, kad su jais bent dalies nesėkmių pavyktų išvengti :)
Na o dabar plačiau :) Tiesą sakant, tik šis konkursas pastarajį mėnesį priversdavo užsukti čia, nes virtuvėje sukiojaus retai, dar rečiau gaminau kažką ypatingo, o jau parašyti nesigavo beveik nieko... Betgi negaliu apsiskelbusi karve neduoti pieno :D t.y. paskelbusi konkursą dingti sau kaip niekur nieko :) Todėl bandžiau tartis su blogger, kad atsiųstus man laiškus talpintų kaip įrašus automatiškai, bet mano kompiuterinės žinios (arba blogger) pavedė, ir paskutines istorijas sudėjau tik vakar-šiandien. Na, visgi visos istorijos vistiek patalpintos, jas visas atskirai nuo kitų įrašų ir viename puslapyje labai patogu perskaityti paspaudus ant žymos .

Dar noriu padėkoti dalyvėms už šaunias istorijas - jos tikrai padės skaitytojams nekartoti klaidų, o jų pridarius - neimti daug į galvą, nes juk kartais nepasiseka visiems - tiek mėgėjams, tiek profesionalams :)

O dabar balsuojame! Balsavimas slaptas, t.y. rezultatai nebus rodomi, juos paviešinsiu tik pasibaigus balsavimui. Balsuoti galima bus tik vieną kartą, todėl išsirinkite pačią pačiausią nesėkmę :)

Susitiksime apdovanojimų ceremonijoje gruodžio 15 dieną :)

2 po to ėmė ir dar prikomentavo:

Silvija said...

SU ARTĖJANČIOMIS !!!
p.s. ką sveikinti su virtuviniais laimėjimais?

Namų Darkytoja said...

tagskie - thanks a lot, nice day to you too ;)

Silvija - ir tave, ir ne tik su artėjančiomis, bet ir su...

Post a Comment

Rėžk drąsiai!

Blog Widget by LinkWithin
Search Engine Submission - AddMe